Pillebrændeovn eller Mitsubishi varmepumpe?

Både en pillebrændeovn og en varmepumpe kommer med gode fordele, når det kommer til at anskaffe et økonomisk alternativ til din varmekilde, og til opvarmningen af dit hus. Men hvad skal du vælge, en pillebrændeovn eller Mitsubishi varmepumpe?

Dette spørgsmål ser vi nærmere på her i artiklen, for at gøre det nemmere for dig at vælge, hvilken varmekilde du skal bruge til opvarmningen af dit hus. Vi ser derudover også nærmere på nogle af de gode fordele, du opnår med både en pillebrændeovn og en varmepumpe.

Vil du derfor gerne vide mere om dine muligheder for en alternativ varmekilde til opvarmningen af dit hus, så kan du her i artiklen få svar på, om du skal vælge en pillebrændeovn eller Mitsubishi varmepumpe.

Økonomiske fordele ved pillebrændeovn eller Mitsubishi varmepumpe

Det er ikke mindst de store økonomiske fordele ved en pillebrændeovn eller Mitsubishi varmepumpe, som er den store gode grund til, at du bør skifte din varmekilde, til en mere økonomisk pillebrændeovn eller Mitsubishi varmepumpe.

Gør du i forvejen brug af olie eller gas til opvarmningen af dit hus, så kan du med en pillebrændeovn spare op mod 50-60% på dine varmeregninger. Der er altså tale om markante og betydelige besparelser.

Med en Mitsubishi varmepumpe er de mulige besparelser endnu større. Her vil du kunne spare helt op mod 60-70% på dine årlige varmeregninger, og dermed spare dig selv for tusindvis af kroner på opvarmningen af dit hus.

Du opnår altså de største besparelser med en varmepumpe, men en varmepumpe er til gengæld lidt dyrere i den indledende investering. I længden vil en varmepumpe dog være det mere økonomiske valg, som følge af de større besparelser du kan opnå.

Klimamæssige fordele ved pillebrændeovn eller Mitsubishi varmepumpe

Der er også klimamæssige fordele ved både en pillebrændeovn og en Mitsubishi varmepumpe. Dette er særligt tilfældet hvis du i forvejen bruger olie eller gas, der er fossile brændstoffer, og som forurener klimaet, mere end forbrændingen end træpiller, der anses for at være Co2 neutrale.

Det mest klimavenlige valg er dog en varmepumpe, der slet ikke forbrænder nogle former for materialer. En varmepumpe bruger den varme luft omkring huset, og sender den via varmepumpen ind i huset. Det er den mest klimavenlige form for opvarmning du kan få.

Vi anbefaler en Mitsubishi varmepumpe

En Mitsubishi varmepumpe er både den mere økonomiske, og samtidig mere klimavenlige løsning, når det kommer til opvarmningen af dit hus. Det eneste minus er den lidt højere indledende investering, der dog hurtigt er tjent hjem igen.

Du kan få gode tilbud på en Mitsubishi varmepumpe på https://ljmontage.dk/p/mitsubishi-hero-ln25, hvor du samtidig for varmepumpe montage med i købet. Du vælger blot den varmepumpe du ønsker, og så vil resten blive klaret for dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *