Karen Langå Pillebrændeovn

En Karen Langå pillebrændeovn er et rigtig godt valg af pillebrændeovn, til dig der ønsker en lang og effektiv opvarmning af dit hus eller bolig. Den høje effekt og ydelse, sammenlagt med den ekstra store pilletank og den gode pris, gør denne pillebrændeovne til en af de bedste pillebrændeovne til prisen på markedet.

Dertil vil du få en høj grad af brugervenlighed, med en pillebrændeovn der er nemt at betjene og indstille. Der er blandt andet en smart stand-by funktion, der får pillebrændeovnen til at slukke og tænde automatisk, for at opretholde den rette rumtemperatur. Det gør opvarmningen af din bolig mere kontrolleret, og dermed billigere i længden.

Til gengæld er virkningsgraden ikke blandt de bedste på markedet, om end virkningsgraden heller ikke er blandt de værste. Den høje effekt og ydelse på en Karen Langå pillebrændeovn, kommer altså på bekostning af en lavere virkningsgrad, der gør forbrændingen af træpiller mindre økonomisk i længden.

Der er dog ingen tvivl om at du får en moderne pillebrændeovn i topkvalitet, der til prisen hører til blandt de bedste træpilleovne på markedet. Velegnet til dig der har behov for opvarmning af større boliger, sommerhuse eller lignende, og som derfor har behov for en pillebrændeovn med en høj effekt og ydelse.

NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Karen Langå88%133 m212.300 kr.Køb

Mere om Karen Langå

Den høje effekt og ydelse du får med en Karen Langå, gør pillebrændeovnen i stand til at opvarme større huse, boliger og ejendomme, når der sammenlignes med andre pillebrændeovne på markedet. Det gør pillebrændeovnen velegnet som selvstændig og primær varmekilde på op til 133 m2, men kan med fordel også benytte som supplerende varmekilde i tilfælde over 133 m2.

Den høje grad af brugervenlighed gør denne pillebrændeovn til et godt valg, uanset om du er en ny eller erfaren bruger af pillebrændeovne. I tillæg til smarte funktioner som stand-by og moderne komponenter, så får du også mulighed for betjening via wifi og app på din smartphone, der giver mulighed for betjening af din pillebrændeovn, selv når du er væk fra huset.

Vær dog opmærksom på den lidt lavere virkningsgrad, der begrænser dig i de besparelser du vil kunne opnå med din pillebrændeovn. Ønsker du de største besparelser på dine varmeregninger, finder der andre pillebrændeovne på markedet, der kommer med en højere virkningsgrad. Det er dog stadig en meget besparende varmekilde, uanset virkningsgraden, særligt hvis du kommer fra varmekilder som olie eller gas.

En rigtig god pillebrændeovn til prisen, med gode egenskaber inden for effekt og ydelse, som sikrer en effektiv og hurtig opvarmning af dit hus eller bolig, og med en høj grad af brugervenlighed. Uden tvivl en af de bedre pillebrændeovne på markedet.

Specifikationer

  • Virkningsgrad: 88%
  • Effekt: 8 kW
  • Opvarmer: 133 m2
  • Varmefordeling: Konvektionsvarme
  • Vægt: 90 kg
  • Mål: 126,5 x 44 x 51,5 cm
NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Karen Langå88%133 m212.300 kr.Køb