Delia Langå Pillebrændeovn

Med en Delia Langå pillebrændeovn får du mulighed for at spare mange penge på dine varmeregninger, både hvis du benytte pillebrændeovnen som supplement, eller som selvstændig og primær varmekilde i dit hus. Det gælder ikke mindst i tilfælde af, at du i forvejen bruger olie eller gas som opvarmning.

Delia Langå pillebrændeovnen udmærker sig ikke mindst ved sin høje effekt og ydelse, der gør pillebrændeovnen i stand til at opvarme mellemstore huse, selv som selvstændig og primær varmekilde. Selv i endnu større huse og boliger, kan du med fordel benytte en Delia Langå pillebrændeovn, som supplement til andre varmekilder.

Den høje effekt og ydelse du opnår med en Delia Langå, gør til gengæld at virkningsgraden er en smule lavere, end hvad du kan få med de bedste pillebrændeovne, hvad angår pillebrændeovnes virkningsgrad. Det betyder at du ikke opnår helt så økonomisk en opvarmning, som du kan gøre med de pillebrændeovne, som kommer med en højere virkningsgrad.

Pillebrændeovnen kommer med en høj grad af brugervenlighed, og er et oplagt valg af pillebrændeovn, til dig der ønsker en effektiv og billig opvarmning af dit hus, med en pillebrændeovn der hører til blandt de billigere på markedet. Et rigtig godt køb til prisen, og uden tvivl en af de bedre pillebrændeovne på markedet.

NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Delia Langå88%133 m29.700 kr.Køb

Mere om Delia Langå

Den høje effekt og ydelse du opnår med en Delia Langå pillebrændeovn, gør pillebrændeovnen til et oplagt valg, hvis du har behov for opvarmning af større boliger. Alle pillebrændeovne vil have sine begrænsninger, særligt ved større huse og ejendomme, men en Delia Langå hører uden tvivl til blandt de bedste, når vi udelukkende ser på effekt og ydelse.

Skal du derfor bruge din pillebrændeovn i sommerhuset, eller i en mindre eller mellemstor bolig, så kan du med fordel benytte pillebrændeovnen fra Delia Langå som selvstændig og primær varmekilde. Skal du bruge din pillebrændeovn som et billigt supplement til andre varmekilder, så er Delia Langå også et rigtig godt valg.

Du får dertil en høj grad af brugervenlighed, med nem betjening og indstilling af pillebrændeovnen. Der er blandt andet en stand-by funktion, der får pillebrændeovnen til at tænde og slukke automatisk, alt efter indstillingen på rumtemperaturen. Der er samtidig mulighed for betjening via wifi og app på din smartphone, der gør det muligt at betjene din pillebrændeovn, selv når du er ude af huset.

Prismæssigt hører denne Delia Langå pillebrændeovn til blandt de billigere pillebrændeovne på markedet. Ønsker du derfor en pillebrændeovn til effektiv opvarmning af din bolig og til en billig pris, så er en Delia Langå et rigtig godt valg af pillebrændeovn. Vær dog som sagt opmærksom på at den høje effekt og ydelse, kommer på bekostning af en lavere virkningsgrad.

Specifikationer

  • Virkningsgrad: 88%
  • Effekt: 8 kW
  • Opvarmer: 133 m2
  • Varmefordeling: Konvektionsvarme
  • Vægt: 80 kg
  • Mål: 91,2 x 50,5 x 48,5 cm
NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Delia Langå88%133 m29.700 kr.Køb