Artel Futura Pillebrændeovn

Artel Futura tilbyder det bedste af det bedste inden for pillebrændeovne, så ønsker du den mest effektive og økonomiske opvarmning af dit hus, så er denne model fra Artel Futura uden tvivl det oplagte valg af ny pillebrændeovn til dit hus.

Det er ikke mindst pillebrændeovnens meget høje virkningsgrad, der gør denne pillebrændeovn til en meget økonomisk pillebrændeovn i brug. Er dit fokus derfor på at opnå så høje besparelser som muligt, så skal du gå med en pillebrændeovn fra Artel Futura, da virkningsgraden er blandt de højeste på hele markedet.

Det er dog ikke kun den høje virkningsgrad der gør denne pillebrændeovn til noget særligt, da du også opnår en meget høj ydelse og effekt. Det gør denne pillebrændeovn fra Artel Futura i stand til, både at fungerer som en supplement til andre varmekilder, men samtidig også i stand til at stå alene som en primær varmekilde.

Derudover medfølger der en høj grad af brugervenlighed, der gør pillebrændeovnen nem at betjene for både nye og erfarne brugere af pillebrændeovne. Du kan indstille pillebrændeovne efter programmer og temperaturer, og kan betjene pillebrændeovnen via wifi og app på din smartphone.

En meget flot og stilren pillebrændeovn du nemt kan få til at passe ind i indretning i dit hjem, og som tilbyder det bedste af det bedste på markedet. Uden tvivl en af de absolut bedste pillebrændeovne på markedet, og hvor du får rigtig meget kvalitet til prisen.

NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Artel Futura95%120 m216.300 kr.Køb

Mere om Artel Futura

Der er mange penge at spare på din varmeregning med en Artel Futura, hvilket ikke mindst gør sig gældende, hvis du i forvejen kommer fra varmekilder med olie eller gas. Den høje virkningsgrad på hele 95% gør, at du er sikret en af de mest økonomiske pillebrændeovne på markedet.

Den gode effekt og ydelse på 7,5 kW sikrer derudover, at du opnår en hurtigt og effektiv opvarmning af dit hus. Ønsker du at bruge pillebrændeovnen som primær varmekilde, kan du med fordel opvarme helt op til 120 m2. Er dit hus større end 120 m2, bør du i stedet overveje at benytte pillebrændeovnen, som et supplement til andre varmekilder i dit hus.

Designmæssigt får du en pillebrændeovn i et enkelt og stilrent design, der passer perfekt ind i den Skandinaviske ide om minimalisme og modernitet. Det enkle og stilrene design på pillebrændeovnen gør, at du nemt kan tilpasse pillebrændeovnen til enhver indretning.

Det er dog ikke kun den høje virkningsgrad, effekt og ydelse, der gør denne pillebrændeovn til noget særligt. Generelt har modellen nyere og mere effektive komponenter, der blandt andet giver en reduceret støjniveau, forbedret ventilationssystem og meget mere. Alt i alt er der uden tvivl tale, om en af de bedste pillebrændeovne på markedet.

Specifikationer

  • Virkningsgrad: 95%
  • Effekt: 7,5 kW
  • Opvarmer: 120 m2
  • Varmefordeling: Konvektionsvarme
  • Vægt: 100 kg
  • Mål: 47,5 x 49 x 94 cm
NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Artel Futura95%120 m216.300 kr.Køb