Artel Iulia Pillebrændeovn

Artel Iulia er en meget flot, økonomisk og effektiv pillebrændeovn, der ikke mindst vil spare dig for mange penge på din varmeregning, hvis du i forvejen kommer fra varmekilder såsom olie eller gas. Det flotte og moderne design gør dertil, at du nemt kan få pillebrændeovnen til at passe ind i din indretning.

Du vil også opnå en høj grad af brugervenlighed, med en pillebrændeovn der kan indstilles med programmer og efter temperaturer. Det kan både gøres via selve pillebrændeovnen, men kan også betjenes via wifi og app på din smartphone. Det giver ikke mindst muligheden for, at du kan tænde og slukke din pillebrændeovn, selv når du er ude af dit hus.

Den høje effekt og ydelse du opnår med denne pillebrændeovn, gør en Artel Iulia endnu mere oplagt til brug som primær varmekilde, når der sammenlignes med andre pillebrændeovne på markedet. Det giver ikke mindst en meget effektiv og hurtigt opvarmning af dit hus.

En Artel Iulia pillebrændeovn er derfor særligt velegnet til dig, der gerne vil have en mere økonomisk varmekilde i dit hjem, og som ikke mindst ønsker at benytte dig af en pillebrændeovn som den primære varmekilde. I vores øjne en af de bedste pillebrændeovne fra Artel, og samtidig en af de bedste pillebrændeovne på markedet.

NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Artel Iulia92,7%120 m210.995 kr.Køb

Mere om Artel Iulia

Denne pillebrændeovn er ikke mindst velegnet til dig, der ønsker opvarmning af et større hus, hvad enten det er til brug som supplement til andre varmekilder, eller fordi du vil bruge din pillebrændeovn som en primær varmekilde. Den gode effekt og ydelse på 7,5 kW sikrer nemlig, at du med denne model opnår en ekstra god opvarmning af dit hus.

Den høje virkningsgrad på 92,7% gør derudover, at en Artel Iulia samtidig er en meget økonomisk model af pillebrændovn, der hører til blandt de bedre på markedet. Ikke nok med at du opnår en god og effektiv opvarmning, så opnår du altså også en meget økonomisk opvarmning af dit hus med en Artel Iulia pillebrændeovn.

Den høje grad af brugervenlighed gør dertil denne pillebrændeovn nem at betjene, uanset om du er en ny eller erfaren bruger af pillebrændeovne. Via wifi og app på din smartphone kan du nemt betjene og styre pillebrændeovnen på afstand, hvilket kan være smart hvis du eksempelvis skal op i sommerhuset, og gerne vil ankomme til et opvarmet sommerhus.

Hvad angår design er denne model fra Artel Iulia meget stilren, hvilket gør den utroligt nem at få til at passe ind i enhver indretning. Modellen er samtidig ikke en af de største på markedet, så er der også spørgsmål om pladsmangel, så kan en Artel Iulia være et oplagt valg hvad det angår.

Specifikationer

  • Virkningsgrad: 92,7% 
  • Effekt: 7,5 kW
  • Opvarmer: 120 m2
  • Varmefordeling: Konvektionsvarme
  • Vægt: 75 kg
  • Mål: 73,5 x 50 x 43,5 cm
NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Artel Iulia92,7%120 m210.995 kr.Køb