Aduro P1 Pillebrændeovn

Aduro er ikke mindst kendt for deres fantastiske hybrid-modeller, der er en kombination af pillebrændeovn og en almindelig brændeovn. Aduro har dog også udviklet og produceret flere gode rene pillebrændeovne.

En af dem er Aduro P1 Pillebrændeovn, der er en fantastisk pillebrændeovn til prisen. Således får du en meget høj virkningsgrad, der sikrer en økonomisk opvarmning af dit hus, samt en høj effekt på forbrændingen af træpiller, der sikrer en hurtigt opvarmning.

Dertil er designet på denne pillebrændeovn fra Aduro i et flot og stilrent nordisk design, der gør pillebrændeovnen nem at tilpasse til alle slags indretninger. Hvad enten du har en moderne indretning, eller en indretning af ældre type, så vil denne pillebrændeovn kunne passe perfekt ind i dit hjem.

Samtidig kommer pillebrændeovnen Aduro P1 med en høj grad af brugervenlighed, da pillebrændeovnen nemt kan tilpasses dine behov. Den store brugervenlighed kommer også til udtryk ved, at pillebrændeovnen kan fjernstyres via smartphones, der giver mulighed for at betjene din pillebrændeovn uanset hvor du befinder dig.

Denne Aduro P1 Pillebrændeovn er derfor velegnet til dig, der ønsker en miljøvenlig og økonomisk opvarmning af dit hus, og som samtidig ønsker en pillebrændeovn der er nem at betjene.

NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Aduro P191%140 m218.895 kr.Køb

Mere om Aduro P1 Pillebrændeovn

Aduro P1 Pillebrændeovn udmærker sig ikke mindst ved sin høje virkningsgrad og effekt, når der sammenlignes med Aduro H-serien, der er Aduros hybrid modeller. Kan du derfor undvære muligheden for at bruge din pillebrændeovn som en almindelig brændeovn, kan du opnå en meget mere miljøvenlig og effektiv opvarmning af dit hus.

Det gør denne pillebrændeovn til et særligt godt valg, hvis du først og fremmest gerne vil have en miljøvenlig og effektiv opvarmning af dit hus. Alt afhængig af prisen på brændet, vil en almindelig brændeovn være billigere, men den høje virkningsgrad sikrer, at du uanset ender med en økonomisk opvarmning af dit hus.

Der er dog ikke den store forskel på prisen mellem træpiller og almindelig brænde, medmindre du selv finder en ophugger, der kan tilbyde dig brænde til billige penge. Træpiller og træpilleovne er til gengæld meget mere miljøvenlige, når der sammenlignes med almindelige brændeovne.

Skal du derfor bruge din pillebrændeovn udelukkende med træpiller, så bør du vælge denne model fra Aduro P1, frem for en af Aduros hybrid modeller i H-serien. Ønsker du derimod også muligheden for de høje flammer og knitrende lyde, som du ikke får med træpiller, så bør du i stedet kigge nærmere på Aduro H-serien.

Hvorvidt du skal vælge en Aduro P1 Pillebrændeovn, eller om du skal gå med en hybrid model fra Aduro H-serien, afhænger derfor af hvorvidt du ønsker en miljøvenlig opvarmning, eller om du ønsker en større hyggefaktor med flammer og knitrende lyde fra hybrid modellerne.

Specifikationer

  • Virkningsgrad: 91%
  • Effekt: 8 kW pillebrændeovn
  • Opvarmer: 140 m2
  • Varmefordeling: Konvektionsvarme
  • Vægt: 95 kg
  • Mål: 110,09 x 53,3 x 54,35
NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Aduro P191%140 m218.895 kr.Køb