Tonde Langå Pillebrændeovn

Tonde Langå er en effektiv pillebrændeovn i et flot og stilrent design, med muligheden for opvarmning af mellemstore og større huse på op til over 130 m2. Det kan eksempelvis være et sommerhus, hvor en Tonde Langå pillebrændeovn, kan fungerer som en selvstændig og primær varmekilde.

Den høje effekt og ydelse giver en effektiv og hurtigt opvarmning, men kommer til gengæld på bekostning af en lavere virkningsgrad. Det betyder at en Tonde Langå ikke er ligeså økonomisk i brug, sammenlignet med mange andre pillebrændeovne på markedet. Til sammenligning med andre varmekilder, såsom olie eller gas, er en Tonde Langå pillebrændeovn, stadig en meget besparende varmekilde.

Prismæssigt hører Tonde Langå pillebrændeovnen til blandt de dyrere Langå pillebrændeovne, hvilket ikke mindst skyldes de mere moderne komponenter i en Tonde Langå pillebrændeovn. Til gengæld er en Tonde Langå er relativt billig pillebrændeovn, når der sammenlignes med andre mærker pillebrændeovne på markedet.

Dertil medfølger der en høj grad af brugervenlighed, med nem betjening og indstilling af pillebrændeovnen. Der er blandt andet en smart stand-by funktion, og mulighed for betjening via wifi og app på din smartphone.

Med sin relativt lave pris, moderne komponenter, høje effekt og ydelse, samt ganske fine virkningsgrad, så kommer en Tonde Langå pillebrændeovnen med en rigtig høj kvalitet til prisen. I vores øjne en af de bedre pillebrændeovne på markedet.

NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Tonde Langå88%133 m213.190 kr.Køb

Mere om Tonde Langå

Det er ikke mindst ved sine moderne komponenter samt høje effekt og ydelse, at en Tonde Langå pillebrændeovn skiller sig ud, der gør den i stand til effektivt og hurtigt, at opvarme huse og boliger på op til over 130 m2. Det gør samtidig pillebrændeovnen i stand til, at fungerer både som supplerende varmekilde, men også som selvstændig og primær varmekilde.

Vær dog opmærksom på at det kommer på bekostning af en lavere virkningsgrad, og at hvis du derfor ønsker en mere besparende pillebrændeovn, bør undersøge markedet for modeller med højere virkningsgrad. På den anden side vejer den relativt lave pris på selve pillebrændeovnen op.

En Tonde Langå er mest velegnet til brug ved større behov, hvor der er brug for en højere effekt og ydelse. Dertil gør den høje grad af brugervenlighed, at en Tonde Langå pillebrændeovn er nemt at betjene for både nye og erfarne brugere.

Den smarte stand-by funktion sørger for selv at slukke og tænde for pillebrændeovnen, så snart den måler den forkerte rumtemperatur. Det giver en mere kontrolleret og jævn forbrænding og opvarmning, der er med til at gøre en Tonde Langå mere økonomisk i brug, om end den lavere virkningsgrad trækker en smule ned på det parameter.

Alt i alt er der tale om en pillebrændeovn i højeste kvalitet, der til prisen uden tvivl er blandt de bedste modeller på markedet. Særligt velegnet til dig med et stort behov, der samtidig ønsker en billigere pillebrændeovn.

Specifikationer

  • Virkningsgrad: 88%
  • Effekt: 8 kW
  • Opvarmer: 133 m2
  • Varmefordeling: Konvektionsvarme
  • Vægt: 105 kg
  • Mål: 96 x 54,4 x 54 cm
NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Tonde Langå88%133 m213.190 kr.Køb