Gaida Langå Pillebrændeovn

Med en Gaida Langå pillebrændeovn får du mulighed for opvarmning af større boliger, da en Gaida Langå pillebrændeovn har en ydelse og effekt, der er blandt de bedste på markedet. Det gør Gaida Langå velegnet til opvarmning i huse på op til 130 m2, hvor pillebrændeovn vil kunne fungerer som primær varmekilde, men som også med fordel kan benyttes som supplerende varmekilde på endnu større huse.

Det gør blandt andet Gaida Langå pillebrændeovnen velegnet til brug i sommerhuset, eller i mellemstore boliger. Samtidig kan Gaida Langå med fordel benytte som supplement til andre varmekilder, særligt i de huse og boliger, der overstiger 130 m2. Det gælder især hvis du i forvejen kommer fra varmekilder såsom olie og gas.

Hvor effekt og ydelse er helt i top, er det en smule anderledes hvad angår virkningsgraden. Du opnår dog stadig en ganske fin virkningsgrad, der nok ikke er blandt de bedste på markedet, men som uden tvivl vil kunne spare dig for mange penge på varmeregningerne.

Ser vi på prisen på en Gaida Langå pillebrændeovn, så hører den til blandt de billigere pillebrændeovne på markedet. Med tanke på den gode effekt og ydelse, og ganske fine virkningsgrad, så er en Gaida Langå pillebrændeovn, en rigtig god pillebrændeovn til prisen.

Et godt valg til dig der ønsker en pillebrændeovn med en høj effekt og ydelse, og som samtidig ønsker en billigere pillebrændeovn. Dertil kommer en Gaida Langå med en høj grad af brugervenlighed, hvilket gør en Gaida Langå til en rigtig god pillebrændeovn.

NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Gaida Langå88%133 m29.600 kr.Køb

Mere om Gaida Langå

En Gaida Langå er det oplagte valg af pillebrændeovn, hvis dit behov er til opvarmning af en mellemstor bolig, som eksempelvis et sommerhus eller lignende. Den høje effekt på 8 kW sikrer en hurtigt og effektiv opvarmning, der dog kommer på bekostning af en lavere virkningsgrad.

Det betyder du med en Gaida Langå får en lidt dyrere opvarmning, når der sammenlignes med andre pillebrændeovne på markedet. Det skal dog nævnes i den forbindelse, at en Gaida Langå på ingen måder er blandt de værste på markedet, hvad angår pillebrændeovnens virkningsgrad.

En stor fordel ved en Gaida Langå er den nemme betjening, med mulighed for indstilling af temperaturer med stand-by funktion, der gør at pillebrændeovnen tænder og slukker automatisk, alt efter om der er den rette rumtemperatur. Du får dertil mulighed for betjening af pillebrændeovnen via wifi og app på din smartphone, der giver mulighed for betjening af din pillebrændeovn, selv når du er ude af huset.

Et rigtig godt valg af pillebrændeovn til prisen, med et stort fokus på effekt og ydelse, der sikrer en effektiv opvarmning. Du får derudover en brugervenlig pillebrændeovn, i et klassisk og stilrent design, der gør den nem at få til at passe ind i ethvert hjem.

Specifikationer

  • Virkningsgrad: 88%
  • Effekt: 8 kW
  • Opvarmer: 133 m2
  • Varmefordeling: Konvektionsvarme
  • Vægt: 80 kg
  • Mål: 93 x 43,5 x 49 cm
NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Gaida Langå88%133 m29.600 kr.Køb