Artel Cayenne Pillebrændeovn

Artel Cayenne er en pillebrændeovn i høj kvalitet, der med sin gode effekt og ydelse gør, at denne pillebrændeovn både kan bruges som supplement til andre varmekilder, samtidig med at kunne stå alene som varmekilde i dit hus. Artel Cayenne er et oplagt valg, hvis du gerne vil have en mere økonomisk opvarmning af dit hus.

Med en pillebrændeovn vil du opnå en økonomisk varmekilde, der kan give dig store besparelser på dine varmeregninger. Med en Artel Cayenne får du en af markedets mest økonomiske pillebrændeovn, hvilket skyldes den meget høje virkningsgrad.

Dertil er brugervenligheden helt i top på en Artel Cayenne pillebrændeovn, da pillebrændeovnen nemt kan betjenes og indstilles, både med ugentlige programmer og efter temperaturer. Muligheden for at betjene pillebrændeovnen via wifi og app på din smartphone, er kun med til at øge brugervenligheden endnu mere.

Hvad angår design får du en flot og stilren tilføjelse til dit hjem, der gør at pillebrændeovnen nemt kan tilpasses enhver slags indretning. Pillebrændeovnen er designet i en rund model, med et enkelt og stilrent design.

Et velegnet valg af pillebrændeovn til dig, der ønsker en effektiv og økonomisk opvarmning af dit hus. Kommer du i forvejen fra varmekilder såsom olie, gas eller elektricitet, så vil denne Artel Cayenne pillebrændeovn, kunne spare dig for mange tusinde kroner om året.

NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Artel Cayenne92,7%110 m216.100 kr.Køb

Mere om Artel Cayenne

Med sin høje virkningsgrad på 92,7% giver denne pillebrændeovn fra Artel Cayenne, er yderst økonomisk opvarmning af dit hus. Sammenlignet med andre pillebrændeovne på markedet, befinder Artel Cayenne sig i den højere end, hvad angår virkningsgraden og den økonomiske opvarmning af dit hus.

Effekten og ydelsen på pillebrændeovnen er til gengæld mere middel, hvilket gør at pillebrændeovnen er bedst egnet som supplement til andre varmekilder, i huse på over 110 m2. Ved mindre huse, sommerhuse og lignende, vil du dog med fordel kunne bruge en Artel Cayenne pillebrændeovn, som den primære og eneste varmekilde i dit hus.

Hvad angår brugervenligheden er du også sikret en pillebrændeovn af højeste kvalitet, med en pillebrændeovn der er nem at betjene og indstille efter behov. Du kan således indstille pillebrændeovnen efter ugentlige programmer og temperaturer. Det kan være praktisk hvis du eksempelvis er bortrejst, og ønsker at vende hjem til et opvarmet hus.

Selve pillebrændeovnen er designet i en rund model, med et enkelt og stilrent nordisk design. Det gør pillebrændeovnen fra Artel Cayenne nem at tilpasse, hvad enten du har en moderne eller mere traditionel indretning. Et velegnet valg til dig der ønsker en effektiv og økonomisk opvarmning af dit hus, med en pillebrændeovn der uden tvivl vil passe perfekt ind i dit hjem.

Specifikationer

  • Virkningsgrad: 92,7%
  • Effekt: 7 kW
  • Opvarmer: 110 m2
  • Varmefordeling: Konvektionsvarme
  • Vægt: 78 kg
  • Mål: 86,5 x 44 x 46 cm
NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Artel Cayenne92,7%110 m216.100 kr.Køb