Aduro H3 Lux Hybrid Pillebrændeovn

En af markedets bedre pillebrændeovne får du med en Aduro H3 Lux Hybrid Pillebrændeovn, der som noget unikt, og som de andre modeller i Aduro H-serien, giver mulighed for opvarmning med både træpiller og almindelig brænde.

Det er særligt smart hvis du både ønsker en miljøvenlig opvarmning af dit hus, samtidig med at du får mulighed for at brænde med almindelig brænde, der kan være med til at give en mere hyggelig stemning. Til forskel fra almindelig brænde vil træpiller nemlig ikke have høje flammer, eller afgive den velkendte knitrende lyd af brænde der brænder.

Til forskel fra sine forgængere i Aduro H-serien, kommer Aduro H3 Lux Hybrid med mindre ændringer i designet. Der er for det første mulighed for indkig 180 grader rundt, samt en meget flot sort glaslåge. Derudover er Aduro H3 Lux Hybrid modellen designet i Aduro H-seriens klassiske nordiske design, der gør pillebrændeovnen nem at tilpasse i enhver indretning.

Dertil er Aduro H3 Lux på flere punkter en forbedret pillebrændeovn end sine forgængere, blandt andet med en højere virkningsgrad, der sikrer en bedre og mere effektiv opvarmning af dit hus. Aduro H3 Lux er til dig der ønsker en meget flot pillebrændeovn, der samtidig er en pillebrændeovn i højeste kvalitet.

NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Aduro H3 Lux Hybrid87%140 m229.275 kr.Køb

Mere om Aduro H3 Lux Hybrid Pillebrændeovn

Aduro H3 Hybrid er en velegnet pillebrændeovn til alle og enhver, da den kommer med en høj grad af brugervenlighed, samt med meget høj kvalitet, der sikrer en effektiv og økonomisk opvarmning af dit hus.

Du opnår en ganske høj virkningsgrad på 87% med denne pillebrændeovn, der sikrer en økonomisk opvarmning af dit hus. Den høje effekt på pillebrændeovnen på 6,8 kW (7 kW på brændeovnen), sikrer derudover en hurtig opvarmning af dit hus.

Som noget unikt ved pillebrændeovne i Aduro H-serien, har du mulighed for både at opvarme med træpiller og almindelig brænde. Ønsker du derfor både en miljøvenlige opvarmning med træpiller, samt den hyggeligere stemning fra en almindelig brændeovn, så er denne pillebrændeovn et oplagt valg.

Træpiller vil nemlig ikke have de samme høje flammer som opnås, når der brændes med almindelig brænde. Derudover vil træpiller heller ikke knitre på samme måde som almindelig brænde, hvilket for mange er med til at mindske den hyggelige stemning ved en pillebrændeovn, til sammenligning med en en almindelig brændeovn.

Med en Aduro H3 Lux Pillebrændeovn er der ingen tvivl om, at du får en af markedets bedste pillebrændeovne til prisen. Hvad enten du skal have en pillebrændeovn for første gang, eller om du før har gjort brug af en pillebrændeovn, så er denne model fra Aduro et super godt valg.

Specifikationer

  • Virkningsgrad: 87%
  • Effekt: 7 kW brændeovn/6,8 kW pillebrændeovn
  • Opvarmer: 140 m2
  • Varmefordeling: Konvektionsvarme
  • Vægt: 135 kg
  • Mål: 120 x 50 x 50,8
NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Aduro H3 Lux Hybrid87%140 m229.275 kr.Køb