Aduro H1 Hybrid Pillebrændeovn

Aduro H1 Hybrid er en kombineret brænde- og pillebrændeovn, der både giver mulighed for den miljøvenlige opvarmning fra pillebrændeovnen, samt den hyggelige stemning fra en brændeovn.

Selve pillebrændeovnen er i et stilrent nordisk design, der gør den nem at tilpasse enhver indretning. Derudover har den en høj virkningsgrad, konvektionsvarme, og opvarmning af arealer på op til 140 m2.

Ønsker du en høj grad af brugervenlighed er denne pillebrændeovn lige noget for dig, da du kan betjene den via wifi og smartphone, komplet med ugeprogrammer og temperaturstyring. Det giver blandt andet mulighed for at have et opvarmet hus når du kommer hjem, eller have et opvarmet sommerhus når du ankommer.

Velegnet til dig der ønsker en miljøvenlig opvarmning af dit hus, sommerhus eller lignende, og som samtidig ønsker muligheden for, at opleve den gode og hyggelige stemning fra en almindelig brændeovn.

NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Aduro H1 Hybrid86%140 m226.250 kr.Køb

Mere information om Aduro H1 Hybrid Pillebrændeovn

Med en Aduro H1 Hybrid Pillebrændeovn er du sikret en moderne pillebrændeovn, der har en høj grad af brugervenlighed, og som samtidig har et rigtig flot design. Pillebrændeovnen er altså nem at betjene, og flot at have stående i hjemmet.

Du kan derudover betjene pillebrændeovnen på afstand, med mulighed for at indstille pillebrændeovnen, så den varmer huset op til du kommer hjem. Du kan også indstille pillebrændeovnen i ugeprogrammer, med integreret temperaturstyring.

Det der gør denne pillebrændeovn unik er dog, at den giver mulighed for både at opvarme med træpiller og almindelig brænde. På den måde kan pillebrændeovnen altså også benyttes som en brændeovn, hvis der ønsker en hyggelig stemning omkring flammerne i brændeovnen.

Træpillerne i en pillebrændeovn giver nemlig ikke de høje flotte flammer, som kendes fra de almindelige brændeovne. Der er heller ikke den velkendte knitren fra brænde der brænder, da en pillebrændeovn brænder træpillerne meget mere kontrolleret.

En Aduro H1 Hybrid Pillebrændeovn er derfor oplagt til dig, der både ønsker den miljøvenlige opvarmning med træpiller, men som samtidig ønsker den mere hyggelige stemning fra en almindelig brændeovn.

Aduro H1 Hybrid Pillebrændeovn kommer med en ganske god virkningsgrad på 86% for pillebrændeovnen, og en virkningsgrad på 81% på brændeovnen, med en effekt på 6,8 kW for pillebrændeovnen, og en effekt på 7 kW for brændeovnen. Det gør Aduro H1 Hybrid til en billig varmekilde, uanset om du benytter dig af træpiller eller af almindelig brænde.

Det gør pillebrændeovnen i stand til at opvarme op til 140 m2, der fordeles med konvektion, der sikrer en bedre opvarmning. Inden du beslutter dig for at købe, bør du undersøge pillebrændeovnens dimensioner, for at sikre dig at du har plads til at have den stående. Pillebrændeovnen har en samlet vægt på 135 kg, og fylder 120 x 50 x 50,8 cm.

Specifikationer

  • Virkningsgrad: 86%
  • Effekt: 7 kW brændeovn/6,8 kW pillebrændeovn
  • Opvarmer: 140 m2
  • Varmefordeling: Konvektionsvarme
  • Vægt: 135 kg
  • Mål: 120 x 50 x 50,8
NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Aduro H1 Hybrid86%140 m226.250 kr.Køb