Artel Minni 5 Pillebrændeovn

Bruger du olie, gas eller strøm til din varmekilde, kan du opnå gode besparelser på dine varmeregninger ved at udskifte eller supplementere med en pillebrændeovn, og en Artel 5 Minni er bestemt ingen undtagelse.

Den mindre størrelse på denne pillebrændeovn, når der sammenlignet med størrelserne på andre pillebrændeovne på markedet, gør denne pillebrændeovn til en praktisk løsning, hvis valget af din nye pillebrændeovn også afhænger af pladsmangel.

Hvad angår design gør det specielle type glas som benyttes i Artel pillebrændeovne, at flammen på pillebrændeovnen bliver endnu større og flottere. Dertil er du sikret en meget høj grad af brugervenlighed, da pillebrændeovnen fra Artel Minni 5 nemt kan betjenes, både ved hjælp af fjernbetjening og med wifi.

Selve egenskaberne på denne pillebrændeovn er også ganske fine, med respektable 91% virkningsgrad, men med en lidt mindre effekt og ydelse sammenlignet med resten af markedet på 5 kW. Det gør denne model mindre effektiv i større huse, men har du til gengæld et mindre hus, er denne pillebrændeovn et super godt valg til prisen.

NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Artel Minni 591%100 m29.995 kr.Køb

Mere om Artel Minni 5

Artel Minni 5 er med sin forholdsvis lave ydelse bedst egnet som supplement, til andre varmekilder i dit hus, eller som opvarmning i mindre huse, sommerhuse og lignende. Til gengæld sikrer den gode virkningsgrad på 91%, at du får en ganske økonomisk opvarmning med din pillebrændeovn.

Samtidig får du en høj grad af brugervenlighed, da Artel Minni 5 er meget nem at indstille og anvende. Som noget smart kan det hele gøres via fjernbetjening eller via wifi og smartphones, med mulighed for at tænde og slukke for din pillebrændeovn, selv når du ikke er dit hus.

Det er eksempelvis smart i forbindelse med ferier, rejser og andre perioder væk fra huset, da du ved at indstille din pillebrændeovn, kan komme hjem til et opvarmet hus. På samme tid kan du slukke for pillebrændeovnen mens du er bortrejst, og kan på den måde spare pengene til opvarmningen af dit hus, men du er væk fra huset.

Har du pladsmangel er denne model også særligt velegnet, da den er i en mindre størrelse, sammenlignet med de fleste andre pillebrændeovne på markedet. Dertil er du sikret en pillebrændeovn i et flot og simpelt design, der gør pillebrændeovn nemt at tilpasse indretningen i dit hus.

Artel Minni 5 er særligt velegnet til dig der har et mindre behov for opvarmning, eller som kan stille sig tilfreds med at bruge pillebrændeovnen som supplement, til andre varmekilder i dit hus, og til dig der ønsker et mindre pillebrændeovn, som følger af problemer med pladsmangel.

Specifikationer

  • Virkningsgrad: 91%
  • Effekt: 5 kW
  • Opvarmer: 100 m2
  • Varmefordeling: Konvektionsvarme
  • Vægt: 48 kg
  • Mål: 88 x 47 x 27,7 cm
NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Artel Minni 591%100 m29.995 kr.Køb