Artel Redonda Pillebrændeovn

Artel Redonda pillebrændeovn er med sin gode effekt, ydelse og høje virkningsgrad, en effektiv og økonomisk varmekilde, der både kan opvarme alene, eller som supplement til andre varmekilder i dit hus. Et oplagt valg af varmekilde, hvis du ønsker en mere økonomisk opvarmning af dit hus.

Pillebrændeovnen kommer i et flot rundt design med fokus på det enkle og stilrene, hvilket gør at Artel Redonda pillebrændeovnen, passer perfekt ind i de nordiske design og indretninger, som er meget populært i Danmark og resten af Skandinavien. Det enkle design gør dog også, at pillebrændeovnen nemt kan passe ind i alle slags indretninger.

Brugervenligheden er også helt i top på en Artel Redonda Pillebrændeovn, da den nemt kan styres og betjenes via wifi og app på din smartphone. Det er praktisk hvis du eksempelvis er ude at rejse, og gerne vil komme hjem til et opvarmet hus. Du indstiller således blot pillebrændeovnen til at starte automatisk, eller ved manuelt at starte den inden du kommer hjem igen, alt sammen via app’en på din smartphone.

Velegnet til dig der ønsker en pillebrændeovn med en god effekt, og som samtidig giver en endnu højere grad af økonomiske besparelser. En pillebrændeovn er allerede i forvejen en meget billigere varmekilder, sammenlignet med eksempelvis olie, gas eller strøm, og med den høje virkningsgrad på Artel Redonda, så er du sikret det bedste af det bedste. 

NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Artel Redonda92,7%110 m215.250 kr.Køb

Mere om Artel Redonda

Med sin høje virkningsgrad på 92,7% er Artel Redonda en meget økonomisk varmekilde, der vil kunne give dig store besparelser på dine varmeregninger. Det gælder især hvis du kommer fra varmekilder som olie, gas eller elektricitet.

Den gode effekt og ydelse på en Artel Redonda pillebrændeovn på 7 kW, giver en effektiv opvarmning af dit hus. Det betyder at pillebrændeovnen både kan fungerer som supplement til andre varmekilder, men at den samtidig også kan stå som den primære varmekilde.

Vær dog opmærksom på at du ikke bør varme større huse op, udelukkende ved brug af en Artel Redonda pillebrændeovn. Her vil det være mere praktisk at benytte pillebrændeovnen som supplement, og hvor du stadig vil kunne opnå gode besparelser. Producenten anbefaler at du anvender pillebrændeovnen som primær varmekilde, på huse over 110 m2. Ved huse på over 110 m2, bør du i stedet benytte pillebrændeovnen som et supplement.

Som noget meget fordelagtigt ved de fleste pillebrændeovne, så kan denne pillebrændeovn fra Artel Redonda også betjenes via wifi og app på smartphone. Det er smart hvis du er meget bortrejst fra dit hus, og ønsker at vende hjem til et opvarmet hus. Du starter således blot pillebrændeovnen via din smartphone, og så vil dit hus blive varmet op til du kommer hjem.

Specifikationer

  • Virkningsgrad: 92,7%
  • Effekt: 7 kW
  • Opvarmer: 110 m2
  • Varmefordeling: Konvektionsvarme
  • Vægt: 78 kg
  • Mål: 52 x 51,1 x 97,4 cm
NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Artel Redonda92,7%110 m215.250 kr.Køb