Pillefyr

Et pillefyr er en varmekilder der anvendes til opvarmning af dit hus, og hvor der bruges pelleterede træpiller som brændsel. Opvarmning med et pillefyr er en billig måde at varme dit hus op på, da du blandt andet ikke betaler Co2-afgift.

Kommer du fra varmekilder som olie eller gas, vil du kunne spare mange penge på dine varmeregninger. Et pillefyr kommer dog også med klare miljømæssige fordele, da der sker en ren og fuldstændig forbrænding af træpillerne.

En anden stor fordel ved at udskifte til et pillefyr er, at du kan få installeret dit nye pillefyr til en relativt lav pris. Selve investeringen på indkøb og installation af dit nye pillefyr, vil alt afhængig af hvilken varmekilder du udskifter, kunne være tjent ind igen på ganske få år.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder og fordelene ved et pillefyr, så kan du læse med videre her på siden, hvor vi ser nærmere på det at varme huset op med et pillefyr. Vi har også udvalgt nogle tilbud på gode pillefyr fra producenten Langå, som hører til blandt de bedste pillefyr på markedet.

Langå pillefyr

Langå pillefyr hører til blandt de bedste på markedet, og vi har derfor udvalgt nogle gode tilbud på Langå pillefyr, som er rigtig gode pillefyr at varme huset op med. Det vil ikke mindst være den gode ydelse, den billige forbrænding af træpiller, samt den meget lave vedligeholdelse og rengøring, der er særligt fordelagtigt ved Langå pillefyr.

NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Langå 17 kW91%200 m219.000 kr.Køb
Langå 27 kW91%300 m222.000 kr.Køb
Langå 34 kW90%400 m230.000 kr.Køb
Langå 47 kW90%600 m235.000 kr.Køb

Inden du køber

Inden du køber er der nogle overvejelser du bør gøre dig, herunder ikke mindst hvor høj en ydelse og virkningsgrad, du ønsker og har behov for af dit pillefyr. Disse forhold kan være særligt afgørende for dit valg af pillefyr.

Ydelsen er vigtigt i forhold til hvor stor et areal du skal have varmet op. Jo større et hus du har, jo højere en ydelse skal du gå efter. Et pillefyr med en ydelse på omkring 20 kW kan opvarme op til 200 m2, mens et pillefyr på omkring 30 kW kan opvarme op til 300 m2.

Virkningsgraden er vigtigt i forhold til, hvor økonomisk opvarmningen af dit hus vil være. Jo højere en virkningsgrad du får af dit pillefyr, jo mere energi vil dit pillefyr få ud af træpillerne. Jo højere virkningsgraden er, jo mere energi vil du altså få ud af dine træpiller, og jo billigere bliver opvarmningen dermed af dit hus.

Endeligt bør du også holde godt øje med prisen, da der kan være væsentlig forskel på, hvad du skal give for et pillefyr hos de enkelte producenter og forhandlere. Undersøg derfor egenskaber og fordele ved de enkelte pillefyr, og sammenlign dem herefter på prisen, for at finde frem til det tilbud på et pillefyr, der passer bedst til dig og dine behov.

Se vores udvalg af træpiller

For at kunne bruge et pillefyr er det nødvendigt at tilføre træpiller som brændsel, og du kan derfor med fordel se vores udvalg af tilbud på de bedste træpiller på markedet, hvis du er ved eller allerede har købt et nyt pillefyr.

Se vores udvalg af tilbud på træpiller.