Aduro H5 Hybrid Pillebrændeovn

En pillebrændeovn er en billig varmekilde til opvarmning af dit hus, og med en Aduro H5 Hybrid får du en af markedets bedste pillebrændeovne. Samtidig kan du med denne pillebrændeovn også varme op med almindelig brænde, da modellen er en hybrid mellem en pillebrændeovn og en almindelig brændeovn.

Ved at kunne fungere som varmekilde med både træpiller og almindelig brænde, kan du vælge mellem den mere miljøvenlige opvarmning med træpiller, og den mere hyggelige stemning en almindelig brændeovn giver, med sine større flammer og knitrende lyde.

Til forskel fra de andre modeller i Aduro H-serien, adskiller Aduro H5 Hybrid sig med sit kubistiske design. Det gør denne model designmæssigt meget anderledes fra den andre modeller i Aduro H-serien, og kan derfor være det oplagte valg til dig, der ønsker en kubistisk model frem for de typiske runde modeller i Aduro H-serien.

Hvad angår virkningsgrad, effekt og opvarmning, er Aduro H5 Hybrid modellen i absolut topklasse, og er til prisen en af markedets bedste pillebrændeovne. Denne pillebrændeovn er derfor velegnet til dig, der ønsker en pillebrændeovn i høj kvalitet, og med et unikt kubistisk design til indretningen.

NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Aduro H5 Hybrid87%140 m222.495 kr.Køb

Mere om Aduro H5 Hybrid Pillebrændeovn

Alle modeller i Aduro H-serien er meget brugervenlige, og Aduro H5 Hybrid modellen er da heller ingen undtagelse. Således opnår du en nem betjening af din pillebrændeovn, der kan fjernstyres via smartphones.

Det giver mulighed for at du kan indstille pillebrændeovnen efter behov, herunder i ugentlige programmer og temperaturstyring, der både kan indstilles til at virke automatisk og manuelt. Det kan være smart hvis du eksempel er væk fra dit hus i en periode, og ønsker at vende hjem til et opvarmet hus.

Det helt unikke ved pillebrændeovne i Aduro H-serien er dog muligheden for, at du kan benytte pillebrændeovnen som en almindelig brændeovn. En pillebrændeovn har den fordel, at der sker en mere miljøvenlig forbrænding, men har til gengæld ikke de samme høje flammer og knitrende lyde, som for mange er afgørende for den hyggelige stemning ved en almindelig brændeovn.

Det kubistiske design på pillebrændeovnen kommer i et stilrent nordisk design, der gør pillebrændeovn nem at tilpasse til alle slags indretninger. Aduro H5 Hybrid er således oplagt til både de moderne hjem, men også til de ældre indretninger i boliger, sommerhuse og lignende.

Når det kommer til virkningsgrad og effekt er der ikke den store forskel, da en Aduro H5 Hybrid har den samme virkningsgrad og effekt, som også ses ved flere af de andre modeller i Aduro H-serien. Om du skal vælge en Aduro H5 Hybrid Pillebrændeovn, er derfor mere et spørgsmål om design og indretning, end det er et spørgsmål om kvalitet og ydeevne.

Specifikationer

  • Virkningsgrad: 87%
  • Effekt: 7 kW brændeovn/6,8 kW pillebrændeovn
  • Opvarmer: 140 m2
  • Varmefordeling: Konvektionsvarme
  • Vægt: 132 kg
  • Mål: 116,7 x 50,3 x 50,6
NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Aduro H5 Hybrid87%140 m222.495 kr.Køb