Aduro H2 Hybrid Pillebrændeovn

Audore H2 Hybrid Pillebrændeovn er en moderne pillebrændeovn i højeste klasse, der både indeholder muligheden for opvarmning med træpiller, samt for opvarmning med almindelig brænde. Det gør at det bliver muligt at få både den miljøvenlige opvarmning med træpiller, samt den mere hyggelige stemning med flammer og knitren fra almindelig brænde.

Som noget smart ved denne pillebrændeovn får du mulighed for fjernstyring, der gør at du kan indstille pillebrændeovnen til at varme huset op, så dit hus er varmt til du kommer hjem. Det kan eksempelvis være smart hvis du skal op i sommerhuset, eller hvis du i en periode har været væk fra huset, og ønsker at komme hjem til et opvarmet hus.

Dertil er denne Aduro H2 Hybrid Pillebrændeovn af højeste kvalitet, både hvad angår virkningsgrad og effekt. Det gør pillebrændeovnen billig i drift, samtidig med at du er sikret en god opvarmning af dit hus, der nemt kan opvarme huse på op til og over 140 m2.

Denne pillebrændeovn er velegnet til dig der ønsker en brugervenlig pillebrændeovn, med mulighed for fjernstyring, som samtidig kan indstilles til at opvarme alt efter behov. Derudover kommer pillebrændeovnen i et klassisk stilrent nordisk design, der gør pillebrændeovnen nem at tilpasse enhver indretning.

NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Aduro H2 Hybrid87%140 m226.250 kr.Køb

Mere om Aduro H2 Hybrid Pillebrændeovn

Uanset dit behov til din pillebrændeovn, er du sikret på at få dem opfyldt med en Aduro H2 Hybrid Pillebrændeovn. Den høje brugervenlighed med nem adgang til fjernstyring, indstilling af ugeprogrammer og temperaturer, gør denne pillebrændeovn til et oplagt valg for både nye og tidligere ejere af pillebrændeovne.

Det helt specielle ved denne pillebrændeovn er dog muligheden for, både at varme op med træpiller, og at varme op med almindelig brænde. Pillebrændeovnen er nemlig en hybrid, der både kan fungere som en pillebrændeovn og en almindelig brændeovn.

Det gør denne pillebrændeovn velegnet til dig, der både ønsker den miljøvenlig opvarmning med træpiller, men som også på nogle dage ønsker den hyggeligere stemning fra en almindelig brændeovn. Træpiller brænder nemlig anderledes end almindelig brænde, og vil ikke afgive de samme høje flammer eller knitrende lyde.

I forhold til den tidligere pillebrændeovn i serien, Aduro H1 Hybrid, kommer Aduro H2 Hybrid modellen med forbedrede features. Det gør den blandt andet med en højere virkningsgrad på 87%, der sikrer en mere økonomisk opvarmning med Aduro H2 Hybrid, sammenlignet med Aduro H1 Hybrid.

Alt i alt er der altså tale om en bedre pillebrændeovn, der samlet set vil give en forbedret og billigere opvarmning af dit hus, sammenlignet med ikke bare den tidligere Aduro H1 Hybrid model, men også med mange andre pillebrændeovne på markedet.

Specifikationer

  • Virkningsgrad: 87%
  • Effekt: 7 kW brændeovn/6,8 kW pillebrændeovn
  • Opvarmer: 140 m2
  • Varmefordeling: Konvektionsvarme
  • Vægt: 135 kg
  • Mål: 120 x 50 x 50,8
NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Aduro H2 Hybrid87%140 m226.250 kr.Køb