Lory Langå Pillebrændeovn

Vil du gerne have en pillebrændeovn der kan fungere som en primær varmekilde i dit hus, så er en Lory Langå pillebrændeovn et rigtig godt valg af pillebrændeovn. Som ved alle Langå pillebrændeovne, kommer Lory Langå med en høj effekt og ydelse, der gør Langå pillebrændeovn i stand til, at opvarme mindre og mellemstore huse på egen hånd.

Ser vi på virkningsgraden på en Lory Langå pillebrændeovn, får du en virkningsgrad der hverken hører til i den høje eller lave ende, når der sammenlignes med andre mærker pillebrændeovne på markedet. Det giver en ganske fin økonomisk opvarmning af dit hus, der som dog som sagt ikke er blandt de bedste på markedet, men som omvendt heller ikke er blandt de værste.

Prismæssigt er Langå pillebrændeovne blandt de billigere pillebrændeovne på markedet, og med en Lory Langå får du en af de absolut billigste. Den billige pris skal dog ikke forveksles med en forringet kvalitet, da en Lory Langå uden tvivl hører til blandt de bedre pillebrændeovne, når der tages højde for priser og fordele.

Et oplagt valg til dig der ønsker en billig pillebrændeovn, der effektivt kan varme større boliger og huse op. Lory Langå kommer dertil i et et stilrent design, der gør pillebrændeovnen nem at tilpasse i enhver indretning, med en høj grad af brugervenlighed.

NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Lory Langå88%133 m29.300 kr.Køb

Mere om Lory Langå

Pillebrændeovne fra Langå er særligt velegnet til dig, der skal bruge din pillebrændeovn som primær varmekilde i dit hus. Det skyldes den høje effekt og ydelse på 8 kW, der gør pillebrændeovnen fra Lory Langå i stand til, at opvarme huse på op til over 130 m2. Du kan dog med fordel også benytte en Lory Langå pillebrændeovn, som supplement til andre varmekilder i dit hus.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at selv om du uanset kan spare mange penge på dine varmeregninger, særligt hvis du kommer fra olie eller gas, så er Lory Langå ikke blandt de bedste pillebrændeovne, når vi ser på virkningsgraden. En Lory Langå er altså ikke ligeså økonomisk i brug, som andre pillebrændeovne på markedet, men er dog ikke blandt de værste.

Hvad angår brugervenligheden er en Lory Langå helt i top, med nem betjening af pillebrændeovnen. Der er mulighed for indstilling af temperaturer, med stand-by funktion der får pillebrændeovnen til at tænde automatisk, alt efter den indstillede ønskede rumtemperatur.

En rigtig god pillebrændeovn til opvarmning af større huse på op til over 130 m2, der samtidig er blandt de billigste pillebrændeovne på markedet. Et godt valg af varmekilde til sommerhuset, eller som supplement i større boliger, med høj effekt, stor brugervenlighed, og til en billig pris. En af markedets bedste pillebrændeovne til prisen.

Specifikationer

  • Virkningsgrad: 88%
  • Effekt: 8 kW
  • Opvarmer: 133 m2
  • Varmefordeling: Konvektionsvarme
  • Vægt: 80 kg
  • Mål: 96 x 46 x 52 cm
NavnVirkningsgradOpvarmerPrisButik
Lory Langå88%133 m29.300 kr.Køb