Træpiller

Til en pillebrændeovn er det nødvendigt at fyre med træpiller, og her på siden finder du et udvalg af tilbud på træpiller, på de bedste træpiller fra det europæiske marked. Der findes både 6 og 8 mm. træpiller, der kan anvendes til både pillebrændeovne og pillefyr.

De mindre pillebrændeovne egner sig bedst til 6 mm. træpiller, hvilket også oftest vil være hvad producenter af pillebrændeovne anbefaler at bruge. Derfor finder du udelukkende tilbud på 6 mm. træpiller her på siden.

NavnVægtPrisPrisButik
Greenwood896 kg.2.229 kr.2,56 kr.Køb
Stora Enso832 kg.2.149 kr.2,58 kr.Køb
Tietze Big Bag1000 kg.2.689 kr.2,68 kr.Køb
Heatlets900 kg.2.479 kr.2,75 kr.Køb
Tietze900 kg.2.489 kr.2,76 kr.Køb

Bemærk de stigende priser

Vi gør opmærksom på at problemer med forsyningskæderne har sat industrien under pres, og det er derfor svært at skaffe råvarer til brug i produktion af træpiller. Derfor er det i denne tid ofte svært, at finde frem til leverandører og forhandlere af træpiller, der vil have et større udvalg af træpiller på lager.

Dertil har problemerne med forsyningskæderne, samt andre markedsbevægelser, medført en stigning i priserne på træpiller. De priser du finder her på siden, kan derfor varierer meget på kort tid. Tag derfor forbehold for den prissætning du finder her på siden, og tag højde for at priserne er forbundet med meget usikkerhed.

Hvilke træpiller skal du vælge

Det anbefales at du vælger producenter af træpiller på enten det danske, svenske eller tyske marked. Træpiller fra disse lande vil blandt ikke indeholde tilsatte bindingsmidler og andre tilsætningsstoffer, og kommer derfor i en meget højere kvalitet.

De tilbud du finder på træpiller her på siden, vil udelukkende være fra producenter på enten det danske, svenske eller tyske marked. Dermed kan du vide dig helt sikker på, at de tilbud på træpiller du finder her på siden, er træpiller af allerhøjeste kvalitet.

Hvad er fordelen ved at bruge træpiller

Der er flere gode fordele forbundet ved fyring med træpiller, der både har klare økonomiske og miljømæssige fordele. Det gælder især sammenlignet med andre varmekilder såsom olie og gas, der er dyrere og mere skadelige for miljøet.

  1. Miljøvenligt – produktionen og fyringen af træpiller anses for værende stort set Co2-neutralt, og du afsætter dermed et meget mindre klimaaftryk med træpiller, sammenlignet med andre typer af varmekilder såsom olie og gas.
  2. Økonomisk – i tillæg til at være mere miljøvenligt, er brugen af træpiller til opvarmning samtidig meget mere økonomisk. Du opnår altså gode besparelser på dine varmeregninger, ved at erstatte opvarmningen med olie eller gas i dit hus med træpiller.

Se vores store udvalg af pillebrændeovne

Her på siden finder du ikke mindst et stort udvalg af tilbud på pillebrændeovne, med mange forskellige egenskaber og fordele. Går du derfor med tanker om at få et nyt eller udskifte din nuværende pillebrændeovn, kan du med fordel se nærmere på vores store udvalg af tilbud på de bedste pillebrændeovne på markedet.

Se vores store udvalg af pillebrændeovne her.

De bedste tilbud på træpiller

NavnVægtPrisPrisButik
Greenwood896 kg.2.229 kr.2,56 kr.Køb
Stora Enso832 kg.2.149 kr.2,58 kr.Køb
Tietze Big Bag1000 kg.2.689 kr.2,68 kr.Køb
Heatlets900 kg.2.479 kr.2,75 kr.Køb
Tietze900 kg.2.489 kr.2,76 kr.Køb