Spar penge på varmeregningen med en pillebrændeovn

Der er mange penge at spare på varmeregninger ved opvarmning med en pillebrændeovn. De store besparelser vil ikke mindst være muligt, hvis du i forvejen bruger olie, gas eller el til opvarmningen af dit hus eller bolig.

Det er dog ikke kun de økonomiske fordele, og de mange penge du kan spare på varmeregningerne, der er gode grunde til, at du bør vælge at gøre brug af en pillebrændeovn. Der er nemlig også gode miljømæssige og praktiske fordele ved en pillebrændeovn.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at spare penge med en pillebrændeovn, og være med til at gøre en forskel for miljøet, så kan du læse mere om fordelene ved de praktiske pillebrændeovne her på siden.

Gode besparelser på varmeregningen med en pillebrændeovn

Kommer du i forvejen fra opvarmning med olie, gas eller el, kan du spare helt op mod 60-70% på dine årlige udgifter til varme i dit hus eller bolig. Der er altså tale om meget store besparelser, hvis du vælger at gøre brug af en pillebrændeovn.

De store besparelser på helt op til 60-70% er kun muligt, hvis du erstatter den eksisterende kilde til opvarmning 1:1. Således vil besparelserne du opnår med en pillebrændeovn være mindre, hvis du udelukkende bruger den som supplement til din opvarmning.

Du vil dog uanset kunne spare mange penge på varmeregningerne, selvom du kun gør brug af din pillebrændeovn, som et supplement til en anden varmekilde. At gøre brug af en pillebrændeovn som supplement, vil ofte være tilfældet i større huse og boliger.

Miljøvenlig og praktisk i brug

En pillebrændeovn er både miljøvenlig og praktisk i brug. Vil du derfor gerne være med til at gøre en forskel for vores klima og miljø, så er en pillebrændeovn det oplagte valg. Forbrændingen af træpiller er nemlig meget mere miljøvenlig, sammenlignet med olie og gas.

Dertil er en pillebrændeovn meget praktisk i brug. Den er således nem at betjene, og kan blandt andet betjenes via fjernstyring. Det gør det muligt at gøre brug af din pillebrændeovn, selv når du er ude af huset.

Kommer du derfor hjem fra ferie, eller skal du en tur op i sommerhuset, så kan du tænde for din pillebrændeovn på forhånd, og komme hjem eller frem til et opvarmet hus. Dette er blot en af de smarte og praktiske funktioner, som du får med en pillebrændeovn.

Pillebrændeovn som selvstændig eller supplerende varmekilde

En pillebrændeovn kan bruges som både selvstændig og supplerende varmekilde. Du vil opnå de største besparelser med en pillebrændeovn, ved at lade den fungerer som selvstændig varmekilde i dit hus eller bolig.

Det er dog ikke altid at en pillebrændeovn vil kunne opvarme et helt hus. Har du et større hus eller bolig, vil du ikke kunne få opvarmet hele dit hus med en pillebrændeovn. I sådanne tilfælde kan en pillebrændeovn være et oplagt valg, hvis du ønsker en billigere supplerende varmekilde.

I mindre huse og bolig, eksempelvis et sommerhus, kan en pillebrændeovn med fordel fungerer som selvstændig varmekilde. Undersøg derfor med fordel dine behov inden du køber din pillebrændeovn.

Gør din brug af pillebrændeovn nemmere

Selvom der ikke er meget arbejde forbundet med vedligeholdelsen af en pillebrændeovn, så er der stadig nogle ting der skal ses til. Her er det smart at have udstyr og andre redskaber du skal bruge lige i nærheden, så du hurtigt kan klare vedligeholdelsen af din pillebrændeovn.

Redskab og udstyr kan eksempelvis hænges op på væggen ved siden af pillebrændeovnen. På den måde vil det være hurtigt og nemt at få fat i det du skal bruge, og ordne det der skal ordnes i pillebrændeovnen.

Et smart ophæng du kan gøre brug af er et magnetbånd, der gør det hurtigt og nemt at få fat i det du skal bruge. Magnetbånd finder du masser af på https://www.larko.dk/, der dertil tilbyder mange andre gode produkter, som kan gøre en forskel i din hverdag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *